Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: پروژۀ «صاروج پارس» نماد سرمایه‌گذاری خارجی در کرمان است و اجرای پروژه‌ای که نماد سرمایه‌گذاری خارجی در شهر است، نباید این‌قدر زمان‌بر شود.

به گزارش برنا؛ سیدمهدی طبیب‌زاده، بیست‌ودوم آبان‌ماه در آیین افتتاح بزرگ‌ترین پارکینگ هوشمند جنوب‌شرق کشور، «صاروج پارس»، که با حضور استاندار، شهردار و جمعی از مدیران شهری، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر کرمان، رییس کل دادگستری استان، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و مقامات نظامی و انتظامی استان که در محل این پارکینگ برگزار شد، با اشاره به اینکه از ابتدا در جریان این پروژه قرار داشته است، خاطرنشان کرد: در کرمان همواره در زمینۀ شهرسازی دچار مشکل بوده‌ایم، اما این پروژه به چند دلیل ازجمله اهمیت آن به لحاظ از بین بردن کانون آلودگی اجتماعی و زیست‌محیطی لازم بود حتماً انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به شهردار کرمان گفت: بافت قدیم شهر کرمان نیاز به کار اساسی دارد و لازم است چنین طرح‌هایی بیشتر اجرا شود.

طبیب‌زاده ادامه داد: ناهماهنگی‌ها و نازیبایی‌ها در این قسمت از شهر به‌ویژه به دلیل اینکه در معرض دید گردشگران قرار دارد، باید هرچه سریع‌تر اصلاح شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اثراتی که پروژۀ «صاروج پارس» می‌تواند در منطقه داشته باشد، خاطرنشان کرد: وقتی مهمانی از خارج از کرمان داریم، جای مناسبی که کلیۀ خدمات را داشته باشد، نداریم، بنابراین لازم است این پروژه سریع‌تر اجرا شود.

طبیب‌زاده، پروژۀ «صاروج پارس» را نماد سرمایه‌گذاری خارجی در کرمان دانست و بیان کرد: اجرای پروژه‌ای که نماد سرمایه‌گذاری خارجی در شهر است، نباید اینقدر زمان‌بر شود و باید برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی اقدام اساسی شود.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذار این پروژه، نجیبانه صبوری کرده که پس از این همه مشکل، انصراف نداده است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، با اشاره به اینکه این مجموعه با توجه به محل اجرای آن در بافت تاریخی می‌تواند مقصد گردشگری بسیار خوبی برای شهر کرمان باشد و به توسعۀ گردشگری شهر کمک کند، افزود: از شهردار و اعضای محترم شورای شهر کرمان می‌خواهم که از این پروژه حمایت کنند.

طبیب‌زاده، ضمن تشکر از حساسیت رسانه‌ها نسبت به حفظ میراث فرهنگی، خاطرنشان کرد: از رسانه‌ها می‌خواهم تبدیل شدن مرکز شهر به فضایی مناسب برای جذب گردشگر را به‌عنوان یک مطالبۀ عمومی مطرح کنند.

وی با اشاره به اینکه در قالب پروژۀ صاروج پارس، تاکنون ۵۷ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی وارد کرمان شده، تأکید کرد: این پروژه به اندازۀ ساخت یک کارخانۀ بزرگ برای شهر کرمان آورده داشته، اما اثرات اجتماعی آن بیش از یک کارخانه خواهد بود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، بیان کرد: علاوه بر اینکه امکانات و خدمات پروژۀ «صاروج پارس» در دسترس همۀ اقشار قرار می‌گیرد، با دسترسی آسان شهروندان، موجب صرفه‌جویی در زمان و کاهش آلودگی هوا نیز خواهد شد.

طبیب‌زاده تأکید کرد: باید یک گروه ویژه جهت پایش هفتگی پروژۀ «صاروج پارس» تشکیل شود تا مشکلات آن را سریع‌تر برطرف کنند.

وی خاطرنشان کرد: اگر همکاری دستگاه قضا و شهرداری نبود، سرمایه‌گذار، پروژه را رها کرده بود، اما اکنون باید تلاش شود این پروژه را به‌عنوان یک نماد موفق سرمایه‌گذاری خارجی در شهر کرمان معرفی کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: طبیب زاده طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی کرمان صاروج پارس معادن و کشاورزی استان رییس اتاق بازرگانی صاروج پارس طبیب زاده شهر کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) که با حضور قابل توجه استان فارس و ۳۰ استان دیگر کشور برگزار می‌شود توانمندی‌های صادراتی هر استان به مدت ۵ روز به نمایش درمی آید و قرار است ۲۰ محصول جدید تولید شده در فارس طی روز‌های آتی در این نمایشگاه رونمایی شود.

هدف از برگزاری این نمایشگاه فراهم کردن زمینه‌های لازم برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، شیلات، فرش و صنایع دستی، گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، محصولات آرایشی، بهداشتی، صنعت ساختمان، خدمان فنی مهندسی و پتروشیمی اعلام شده است.

استان فارس نیز با تاکید بر معرفی زنجیره‌های ارزش در زمینه‌های فولاد و گیاهان دارویی مشارکت جدی در این رویداد مهم اقتصادی دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به اینکه ششمین نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های صادراتی با شعار توجه به زنجیره‌های ارزش آغاز به کار کرده است؛ ابرازداشت: استان فارس با ظرفیت‌های کم نظیر خود در این رویداد ملی حاضر شده و شعار توسعه زنجیره ارزش درفناوری‌های نوین را در دستور کار خود قرار داده است.

حسن شیخ نیا با اشاره به اینکه استان فارس با ۱۲۲ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷ شهرستان به عنوان چهارمین استان پهناور کشور شناخته می‌شود؛ گفت: این استان در زمینه تولیدات باغی رتبه نخست و در زمینه تولیدات زراعی رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.

او با بیان اینکه فارس در تولید محصولات پروتئینی نیز رتبه سوم کشور را در اختیار دارد گفت: در حوزه معدن نیز این استان جایگاه اول به لحاظ سنگ‌های تزیینی، سیمان و خاک نسوز کشور را به خود اختصاص داده است؛ این در حالی است که در حوزه صنعت و صنایع مادر و اساسی نیز از جمله استان‌هایی هستیم که در زمینه سازه‌های فولادی در رده‌های برتر کشور قرار داریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های بخش گردشگری و میراث فرهنگی استان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه توریسم سلامت، گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و... می‌تواند مورد توجه قرار گیرد. شعار امسال بهشت سرمایه گذاری با رویکرد زنجیره ارزش شیخ نیا مجموعه این ظرفیت‌ها را زمینه ساز کسب عنوان بهشت سرمایه گذاری برای استان فارس عنوان کرد و گفت: شعار امسال بهشت سرمایه گذاری با رویکرد زنجیره ارزش می‌باشد و از همین جا از همه سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت می‌کنیم تا ضمن بازدید از ظرفیت‌های استان فارس، در این بهشت، سرمایه گذاری کنند.

لو جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را در توسعه بیش از پیش استان موثردانست و گفت: این کار در تقوبت تولید تجاری نیز موثر خواهد بود. به گفته وی، تولیدات استان فارس در کشور‌های حوزه خلیج فارس و تعدادی از کشور‌های اروپایی بازار مصرف مناسبی دارد. گ

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس وضعیت بسیار خوب استان فارس در حوزه تولید گیاهان دارویی و لبنیات را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: تامین زیرساخت‌های صنعتی، معدنی، تجاری و مباحث گمرکی از عمده نیاز‌هایی است که فعالان اقتصادی باید در این زمینه‌ها مورد حمایت قرار گیرند.

شیخ نیا در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی استان فارس برای جذب مشارکت‌ها و توسعه بیش از پیش زیرساخت‌ها برمبنای شعار سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ در بحث صادرات وضعیت بسیار خوبی داشتیم، در زمینه سرمایه گذاری خارجی نیز تمام بستر‌های لازم و زیرساخت‌ها فراهم شده؛ کمااینکه مرکز خدمات سرمایه گذاری برای نخستین بار در کشور در استان فارس راه اندازی شد تا بتواند نیاز‌های فعالان اقتصادی در خارج از کشور را پاسخگو باشد.

او با تاکید براینکه آمادگی لازم برای تامین نیاز‌های سرمایه گذاران داخلی و خارجی در بخش‌های اقتصادی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری وجود دارد؛ تصریح کرد: در نمایشگاه اکسپو امسال از ۲۰ محصول جدید در حوزه فرایند‌ها و تولیدات رونمایی می‌شود که بخشی از این محصولات نیاز فعالان اقتصادی در داخل کشور را پوشش می‌دهد و بخشی نیز در حوزه سرمایه گذاری خارجی کاربرد دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در پایان سخنان خود مجموعه اقدامات انجام شده را در راستای کمک به فعالان اقتصادی در زمینه اصلاح فرایند‌ها و معرفی ظرفیت‌ها عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی