Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، فرشاد مقیمی، در نشستی با مدیران ارشد مهرکام پارس، این شرکت را الگوی توسعه‌ای برای سایر شرکت‌های رقیب دانست و تصریح کرد: ظرفیت‌های مهرکام پارس، امکان توسعه هر چه بیشتر آن را فراهم کرده است و باید در این زمینه همچنان پیشرو باشد.

وی بر سرمایه گذاری در طرح‌های توسعه‌ای مهرکام پارس تاکید و خاطرنشان کرد: ضروری است تا بر مبنای راهبردهای مشخصی، در آینده، بازار محصولات این شرکت از نظر تنوع و کیفیت به ویژه در خارج از محدوده ایران خودرو، توسعه قابل توجهی یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو بر خروج مهرکام پارس از ماده ۱۴۱ قانون تجارت از طریق تجدید ارزیابی دارایی‌ها تاکید کرد و خطاب به مدیران این شرکت گفت: ظرف حداکثر دو ماه تمامی تشریفات را انجام و مجمع مربوط را برگزار کنید. اصلاح ساختار مالی نیز در دستور کار قرار گیرد.

مقیمی هدف از راه‌اندازی سایت‌های مهرکام پارس در خراسان و کرمانشاه را کاهش هزینه‌های لجستیک خواند و افزود: برنامه‌ریزی دقیقی در این زمینه صورت گیرد تا اهداف پیش بینی شده در موعد مقرر محقق شود.

وی ادامه داد: همکاری با دانش‌بنیان‌ها در اولویت توسعه مهرکام‌پارس قرار گیرد و از توانمندی‌های این بخش بهره‌برداری شود.

مقیمی ضمن اشاره بر تعریف مسیرهای مختلف برای تزریق نقدینگی به مهرکام پارس با هدف رونق و جهش تولید، گفت: ضروری است تا پروژه‌های توسعه‌ای اولویت دار هر چه زودتر کلید بخورد، ایران خودرو نیز از ظرفیت‌های نهفته موجود در این شرکت پشتیبانی خواهد کرد تا امسال جهش تولید را با همدلی و همراهی هم رقم بزنیم.

در این نشست، مدیرعامل مهرکام پارس نیز برنامه‌های توسعه‌ای و مشکلات و موانع موجود را تشریح کرد.

ناصر صمد زاده، کمبود نقدینگی، هزینه بالای تولید با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های تولید و شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت را از جمله مشکلات فعلی مهرکام پارس در سرمایه گذاری پروژه‌های توسعه‌ای عنوان کرد و گفت: در سال گذشته ۶۱۰ میلیارد تومان فروش داشته ایم که برای امسال دو برابر این عدد را هدف‌گذاری کرده‌ایم و با تحقق آن وارد محدوده زیان‌دهی نخواهیم شد.

وی افزود: در کیفیت محصولات نیز رشد قابل توجهی داشته‌ایم. در سال گذشته امتیاز کیفیت محصولات مهرکام پارس ۹۲.۵ بوده است.

صمدزاده از راه اندازی خط تولید دسته سیم‌های سپر عقب در سایت کرمانشاه خبر داد و گفت: تولید دسته سیم تمامی داشبوردها را در سال آینده در دستور کار قرار داده ایم.

وی افزود: با تمامی مشکلات و موانع توانسته‌ایم تولید را نزدیک به برنامه هدف، جلو ببریم و پیش بینی می‌کنیم بیش از ۹۰ درصد از برنامه‌های امسال را محقق خواهیم کرد.

مدیرعامل مهرکام پارس، توسعه بازار خدمات پس از فروش را از جمله برنامه‌های این شرکت عنوان و خاطرنشان کرد: ورود به بازارهای غیرخودرویی را نیز کلید زده ایم و برای توسعه بازار خودرویی برای محصولات خودروسازان دیگر نیز برنامه داریم.

در ادامه این نشست، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به‌همراه قائم مقام اجرایی و همچنین مدیرعامل ساپکو از خطوط تولید مهرکام پارس در بخش تولید سپر، خط رنگ، تزریق سبک و سنگین، تزئینات داخلی شامل داشبورد، کنسول و رودری، صندلی سازی و سیستم تهویه مطبوع خودرو بازدید کردند.

گفتنی است، مهرکام پارس جزو نخستین شرکت‌های تولیدکننده اقلام تزئینی و تکمیلی خودرو بوده و برای تولید انواع سپر محصولات ایران خودرو، انواع صندلی، داشبورد، کنسول، رودری و سیستم تهویه با ایران خودرو همکاری می‌کند و علاوه بر تهران، سایت‌های مهرکام پارس، در دو شهر کرمانشاه و خراسان نیز درحال تأمین اقلام مورد نیاز هستند.

درحال حاضر این شرکت با تولید روزانه نزدیک به شش هزار سپر، ۱۲۰۰ عدد صندلی و ۱۲۰ دستگاه سیستم تهویه که قابل افزایش تا ۴۵۰ دستگاه است، بخشی از نیازهای خطوط تولید ایران خودرو را تأمین می‌کند.

کد خبر 5026669

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت خودروسازی ایران خودرو فرشاد مقیمی گروه خودروسازی سایپا کسب و کار گروه صنعتی ایران خودرو ایران خودرو کسب و کارهای اینترنتی سایپا صنعت خودروسازی گردشگری جزیره کیش جاذبه گردشگری برگزاری دوره آموزشی فضای کسب و کار طراحی سایت مهرکام پارس توسعه ای ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسریع در تأمین اعتبار طرح‌های تملک دارایی در مناطق سردسیر
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • پس از ۳ ماه حاشیه؛ پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است