Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت فروسیلیس غرب پارس ملایر، یکی از چندین شرکت هلدینگ توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه(میدکو) ‏است که در اردیبهشت سال 1390 با هدف تولید و صادرات، اقدام به احداث سومین کارخانه بزرگ تولید فروسیلیسیم با ‏ظرفیت 12 هزار تن در سال کرد.‏

به گزارش ایسنا، این شرکت در سال 1394 موفق به دریافت گواهی نامه های سیستم مدیریت یکپارچه(OHSAS 18001-ISO 14001 – ISO 9001)5S و   IMS شد و به عناوین کارآفرین برتر و شرکت پیشران در اقتصاد دانش بنیان دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محصول اصلی این کارخانه فروسیلیسیم است که فروسیلیس مصرفی کارخانه های فولادسازی و ریخته گری را تأمین می کند همچنین محصول جانبی میکروسیلیکا بوده که برای مصرف در کارخانه های تولید بتن، سیمان سبک، مصارف پلیمری، دیرگذارها، تولید انواع سیلیکات، پودرهای شستشو و عایق، مواد کمکی در سیستم محافظت کاتالیتیکی و جذب انواع یون ها در صنایع شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.

فروسیلیسیم، آلیاژی از آهن و سیلیس است که از احیای سنگ کوارتز توسط مواد حاوی کربن در کوره قوس الکتریک تولید و به عنوان محصول اصلی در سه دانه بندی 60-10، 10-3، 3-0 تولید و عرضه می شود.

فروسیلیس غرب پارس ملایر؛ سومین کارخانه فروسیلیس کشور

مدیرعامل شرکت فروسیلیس غرب پارس ملایر با بیان اینکه فروسیلیس غرب سومین کارخانه فروسیلیس در کشور است، اظهار کرد: این شرکت زیر مجموعه میدکو به ظرفیت ۱۲ هزار تن فروسیلیسیم در سال است و در سال 92 به بهره برداری رسید و در طرح توسعه ظرفیت این کارخانه به سالانه ۲۴ هزار تن در سال می رسد.

سیدمحمدباقر میرابوالفتحی با بیان اینکه میدکو یک هلدینگ کاملاً پیشرفته و در کلاس جهانی است، گفت: شرکت فروسیلیس غرب پارس یکی از چندین شرکت هلدینگ توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه(میدکو) بوده که سرمایه گذاران اصلی آن، واحدهای عمده تولید فولاد از جمله فولاد سیرجان ایرانیان، فولاد زرند ایرانیان، فولاد بوتیای ایرانیان و شرکت مانا هستند.

وی با اشاره به اینکه این شرکت با هدف تولید بخشی از فروسیلیسیم کشور و صادرات این محصول تأسیس شده است، ادامه داد: این شرکت با تکیه بر دانش و تخصص مدیریتی جمعی از مدیران با تجربه بخش معدن و صنایع معدنی کشور و تکنولوژی به روز و کارآمد در اردیبهشت سال 1390 به احداث کارخانه تولید فروسیلیسیم با ظرفیت 12 هزار تن در سال اقدام کرد و عملیات اجرایی آن در تیرماه همان سال آغاز شد و طبق برنامه عملیات ساخت کارخانه در بهمن ماه سال 92 به اتمام  رسید و بهره برداری از آن شروع شد.

مدیرعامل شرکت فروسیلیس غرب پارس ملایر با بیان اینکه با حضور معاون اول رئیس جمهور فاز دوم این شرکت افتتاح شد، خاطرنشان کرد: محصول اصلی این کارخانه تولید فروسیلیسیم با ظرفیت 12 هزار تن فروسیلیس در سال است که فروسیلیس مصرفی کارخانه های فولادسازی و ریخته گری را تأمین می کند همچنین محصول جانبی تولید 3600 تن میکروسیلیکا در سال است که برای مصرف در کارخانه های تولید سیمان سبک مورد استفاده قرار می گیرد.

وی سرمایه گذاری انجام شده در این طرح را 100 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با بهره برداری از فاز دوم شرکت به طور مستقیم و غیرمستقیم برای 500 نفر اشتغالزایی می شود.

میرابوالفتحی در ادامه بیان کرد: دهه فجر سال گذشته در چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی و با حمایت از بانک پاسارگاد و بانک صنعت و معدن، فاز دوم شرکت فروسیلیس غرب پارس ملایر با حضور معاون اول رئیس جمهور، استاندار همدان و نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی به افتتاح رسید. این کارخانه زیرنظر هلدینگ میدکو زنجیره تولید را از معدن تا بخش فولاد کامل می کند و امروز به همت متخصصان داخلی به تحولی عظیم در حوزه های فنی و مدیریتی دست یافته است.

وی یادآور شد: طرح توسعه شرکت فروسیلیس غرب پارس با ظرفیت 12 هزار تن ‏فروسیلیسیم با سیلیکون بیش از 55 درصد وزنی با حضور معاون اول رئیس جمهور به بهره برداری رسید و ‏برای راه اندازی مرحله دوم شرکت فروسیلیس غرب پارس در شهرک صنعتی ‏جوکار 100 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و زمینه اشتغال مستقیم برای 130 نفر را فراهم کرده است.

ملایر برای نخستین بار در کشور شمش منیزیم تولید می کند

به گزارش ایسنا، مدیرعامل میدکو نیز با بیان اینکه طرح توسعه کارخانه فروسیلیس غرب پارس ملایر با ظرفیت 12 هزار تن به اتمام رسیده که با این اقدام تولید فروسیلیسیم این مجموعه به 24 هزار تن افزایش یافته است، اظهار کرد: سرمایه گذاری انجام شده در این طرح 100 میلیارد تومان است و با بهره برداری از فاز دوم شرکت به طور مستقیم و غیرمستقیم برای 500 نفر اشتغالزایی می شود.

علی اصغر پورمند با ‏بیان اینکه ‏فروسیلیس تولید شده در این شرکت به مصارف داخلی و خارجی می شود، افزود: یک پروژه جدید در دهه فجر سال گذشته اجرایی شد که شامل تولید شمش منیزیم با ظرفیت تولید سالانه 6000 تن و برای نخستین بار در کشور در ملایر است.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری این پروژه 160 میلیارد تومان است و برای 600 نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی دارد، ادامه داد: پیمانکار پروژه مشخص و قراداد آن بسته شده است.

مدیرعامل میدکو با اشاره به اینکه ما با همه کسانی که در کسب و کارهای خصوصی سرمایه گذاری می کنند به نحوی رقابت داریم، گفت: همه باید مراقبت کنیم تا کشور به توسعه ای که در شأن ملت است، دست یابد.

تأمین اعتبار طرح توسعه شمش منیزیم شرکت فروسیلیس غرب پارس

اکنون بعد از گذشت نزدیک به یکسال مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور به همراه معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر و مسئولان و متولیان امر صنعت و معدن از این شرکت بازدید داشتند و در جریان مسائل مربوطه قرار گرفتند.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور گفت: طبق سیاست ‌های اعتباری که دنبال می‌کنیم، امسال 16 هزار و 200 میلیارد تومان منابع برای طرح ‌های ایجادی، توسعه و سرمایه در گردش و در راستای رونق تولید کشور پرداخت می‌شود.

حسین مهری در حاشیه بازدید از شرکت فروسیلیس غرب پارس ملایر، خاطرنشان کرد: افزایش قیمت مواد اولیه و ضرورت تثبیت اشتغال، موجب شد تا حمایت بیشتری از واحدهای تولیدی برای تأمین مواد اولیه آنها داشته باشیم.

 وی افزود: در استان همدان از ابتدای دولت تدبیر و امید، هشت طرح با تسهیلات این بانک به بهره‌برداری رسید و یک طرح تولید کاغذ نیز با 48 درصد پیشرفت فیزیکی در حال تکمیل است.

وی شرکت فروسیلیس غرب پارس را از جمله این طرح‌ها برشمرد و بیان کرد: در مدت یاد شده و در مجموع 350 میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک صنعت و معدن برای اجرای این طرح‌ها به استان همدان اختصاص یافت.

مهری درباره طرح توسعه شمش منیزیم شرکت فروسیلیس غرب پارس گفت: حدود 200 میلیارد تومان سرمایه‌ گذاری برای اجرای این طرح درنظر گرفته شده است که طبق توافق‌های صورت گرفته، قرار شد حدود 80 میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک صنعت و معدن به این واحد پرداخت و مابقی منابع نیز هر اندازه که نیاز باشد، از طریق منابع داخلی سهامداران تأمین شود.

وی این طرح را یکی از طرح‌های مهم ملی دانست و اظهار کرد: بانک صنعت و معدن برای طرح قبلی شرکت فروسیلیس غرب پارس نیز هفت میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی اختصاص داد که با اجرای طرح توسعه‌ای این شرکت، اشتغال مناسب و ارزش افزوده بالایی برای منطقه ایجاد می‌کند.

طرح سیلیکون متال با سرمایه گذاری شستا اجرا می‌شود

معاون استاندار همدان نیز با بیان اینکه طرح سیلیکون متال را با سرمایه گذاری شستا در همین شهرک انجام خواهیم داد، گفت: این سرمایه گذاری حدود 300 میلیارد تومان با اشتغالزایی برای 400 نفر خواهد بود همچنین پروژه گاوداری 6000 رأسی را با همکاری سازمان شستا با سرمایه گذاری 400 میلیارد تومان و اشتغالزایی برای 600 نفر، در شهرستان اجرا می کنیم.

قدرت اله ولدی با اشاره به اینکه این طرح ها در دهه فجر کلنگ زنی می شود و در دهه فجر سال آینده نیز افتتاح خواهند شد، یادآورشد: عملیات اجرایی واحد تولید شمش منیزیم، بهمن سال گذشته به عنوان یکی از طرح‌های توسعه‌ای شرکت فروسیلیس غرب پارس با حضور معاون اول رئیس جمهور در شهرک صنعتی جوکار آغاز شد.

فرماندار ویژه شهرستان ملایر خاطرنشان کرد: شرکت فروسیلیس غرب پارس در دو واحد فعال خود در شهرک صنعتی جوکار ملایر سالانه قادر به تولید 24 هزار تن فروسیلیس است.

به گزارش ایسنا؛ هر کدام از شهرستان های استان همدان، بالقوه یک ظرفیت استثنایی است و این قابلیت را دارند که با استفاده از توان داخلی، گام های بزرگی برای توسعه منطقه بردارند. اگر این اتفاق رقم بخورد ضمن برطرف کردن نیازهای داخلی، می توانیم به سایر کشورهای جهان نیز صادرات داشته باشیم.

در این میان شهرستان ملایر به ویژه در حوزه صنعت و معدن ظرفیت های فراوانی دارد که باید با برنامه ریزی راهبردی بر این توانمندی ها اتکا و روی آنها سرمایه گذاری شود البته دولت نیز وظیفه حمایت دارد تا بخش خصوصی فعال تر از قبل به عرصه تولید و صنعت ورود پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارخانه فروسیلیس خاورميانه تحريم بخش خصوصي سرمايه گذاري شستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۹۹۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد

به گزارش خبرنگار مهر، از حدود ۳ ماه پیش حواشی پیرامون تحویل خودروی پژو پارس (موعد زمستان ۱۴۰۱) شکل گرفت و روز به روز هم به این حواشی افزوده می‌شود؛ ماجرا از آنجایی شروع شد که به دلیل عدم انطباق این خودرو با استانداردهای ۸۵ گانه قرار شد که تولید پژو پارس متوقف شود و پس از اعتراضات اعلام شد که صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۲ تولید خواهد شد.

با این حال چند روز پیش سخنگوی تعزیرات حکومتی اعلام کرد که بنا به دستور رئیس جمهور مقرر شده تولید این خودرو در سال جاری نیز ادامه یابد. بر همین مبنا هم شرکت ایران خودرو با اعلام قیمت جدید برای پژو پارس، اقدام به ارسال فراخوان به متقاضیان کرد.

ارسال فراخوان با قیمت‌های جدید کافی بود تا متقاضیان با صدای بلندتری اعتراض و مقابل نهادهای ذی نفع از جمله شورای رقابت تجمع کنند.

با توجه به حجم بالای اعتراضات شورای رقابت امروز هشتم اردیبهشت ماه شورای رقابت در ششصد و پنجاه و ششمین جلسه خود به بررسی مسائل پیرامون عرضه پژو پارس م ی پردازد. در این جلسه نمایندگان وزارت صمت، سازمان ملی استاندارد و همچنین مدیر عامل ایران خودرو حضور خواهند داشت‌.

کد خبر 6090106 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • عملیات وعده صادق نماد صلابت هر ایرانی
  • خدمات فنی و مهندسی متخصصان ایرانی ماندگار است