Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | هفت نماد خودرویی در سه ماهه گذشته بالا و پایین بسیاری را تجربه کرده‌اند و بیشترین میزان توقف با 46 روز به نام خساپا به ثبت رسیده است و این در حالی است سه نماد خزامیا، خپارس و خبهمن هیچ توقفی در جاده تالار نداشته‌اند.

به گزارش خودروکار،اولین فصل سالجاری هفته گذشته پایان یافت تا سرآغازی بر تحلیل داده‌های اقتصادی و شروع فعالیت پرجنب و جوش شرکت‌های خودرویی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تحلیل داده‌های بازار بورس و اوراق بهادار در گروه خودرویی اطلاعات قابل توجهی از فعالیت هفت نماد خودرویی به همراه دارد که خودروکارروزانه این نمادها را بررسی کرده است.

در سه ماهه بهار سالجاری هفت نماد خودرویی شرایط متفاوتی را تجربه کرده‌اند که در این میان می‌توان به عدم توقف نمادهای خزامیا، خپارس و خبهمن اشاره کرد.

خساپا
خساپا که به عنوان نماد سایپا در تالار بورس و اوراق بهادار شناخته می‌شود، در سه ماهه گذشته، 17 روز منفی را پشت سر گذاشته و این در حالی است که تعداد روزهای مثبت این نماد خودرویی تنها 21 روز بوده، که یک حساب سرانگشتی نشان از آن دارد این نماد روزهای بسیاری را با توقف پشت سر گذاشته است.

با توجه به اطلاعات، خساپا در مدت مورد نظر 84 روز را بدون معامله سپری کرده است، اما نباید فراموش کرد که این نماد در 38 روز که به معامله پرداخته است، به طور میانگین روزانه 2665 مرتبه مورد معامله قرار گرفته است.

خساپا 76 روز را به عنوان نماد قابل معامله و 46 روز را به عنوان نماد متوقف بازار شناخته شده است.

با تمام این تفاسیر میانگین ارزش معاملات نماد سایپا در سه ماهه گذشته بازار بورس 6 میلیارد و 803 میلیون و 361 هزار و 184 تومان است.

خودرو
ایران خودرو با نماد خودرو در تالار شیشه‌ای روند منفی 30 روزه را به ثبت رسانده که روند روزهای مثبت آن 24 روز است، خودرو که 12 روز بسته را در عقبه خود به ثبت رسانده است، 67 روز بدون معامله را در عملکرد خود می‌بیند، اما تا حدودی در تعداد روزهای معامله شده نسبت به خساپا بهتر عمل کرده و 55 روز را به معامله پرداخته است تا به طور میانگین در هر روز 1085 مرتبه مورد معامله قرار گیرد.

فعالیت خودرو به اینجا ختم نمی‌شود زیرا خودرو با پشت سر گذاشتن 110 روز باز و 12 روز بسته میانگین ارزش معاملات خود را در مدت مورد نظر 3 میلیارد و 56 میلیون و 785 هزار و 641 تومان ثبت کرده است.

خزامیا
زامیاد همچون ایران خودرو تعداد روزهای منفی آن بیش از تعداد روزهای مثبت است و به ترتیب برای این نماد خودرویی 31 روز منفی و 27 روز مثبت به ثبت رسیده است، در این مدت خزامیا 61 روز را در معامله و 61 را بدون معامله پشت سر گذاشته است که با توجه به این موارد میانگین دفعات مورد معامله برای این نماد در روز 1216 معامله به ثبت رسیده است.

نکته قابل توجه برای این نماد همان طور که در ابتدا گفته شد، نمایش عدد صفر در ستون روزهای بسته است.

در نهایت این نماد به طور میانگین ارزش معاملات خود را 1 میلیارد و 799 میلیون و 20 هزار و 266 تومان به ثبت رسانده است.

خپارس
نماد پارس خودرو همچون زامیاد در تمام روزهای مورد بحث باز بوده که از این تعداد 34 روز روند منفی و 24 روز روند مثبت را انتخاب کرده است.

این نماد خودرویی همچون خزامیا 61 روز بدون معامله و 61 روز همراه با معامله را پشت سر گذاشته است که در این مدت به طور میانگین در هر روز 1590 مرتبه مورد معامله قرار گرفته که برای خود میانگین ارزش معاملات 2 میلیارد و 795 میلیون و 340 هزار و 397 تومان را دست و پا کرده است.

خپارس را هم همچون خزامیا می‌توان نماد بدون توقف در مدت مورد تحلیل نام نهاد.

خکاوه
نماد سایپا دیزل برخلاف دیگر نمادهای خودرویی تعداد روزهای منفی کمتری با اختلاف یک روز نسبت به تعداد روزهای مثبت دارد و در کنار خود 81 روز بدون معامله را می‌بیند که این موضوع نشان از آن دارد که این نماد 41 روز برای معامله داشته است که در این مدت به طور میانگین در هر روز 700 مرتبه مورد معامله قرار گرفته است.

نماد سایپا دیزل در این مدت 82 روز درهای تالار به روی آن باز بود و در 40 روز توقف را انتخاب کرده بود که در نهایت مانگین ارزش معاملات این نماد 1 میلیارد و 274 میلیون و 761 هزار و 836 تومان بوده است.

خبهمن
نماد گروه بهمن 31 روز را به عنوان روزهای قرمز و 27 روز را به عنوان روزهای سبز انتخاب کرده که با این شرایط 61 روز بدون معامله و 61 روز همراه با معامله انتخاب کرده تا در نهایت به طور میانگین در هر روز 266 مرتبه مورد معامله قرار گیرد.

خبهمن در کنار خزامیا و خپارس 122 روز بدون توقف را پشت سر گذاشته تا میانگین ارزش معاملات خود را 685 میلیون و 880 هزار و 115 تومان به ثبت برساند.

خاور
ایران خودرو دیزل با نماد خاور در تالار شیشه‌ای 34 روز منفی و 23 روز مثبت داشته که در کنار آن 58 روز را معامله و 64 روز را بدون معامله پشت سر گذاشته است.

این نماد به طور میانگین 905 مرتبه مورد معامله قرار گرفته که میانگین ارزش معاملات این نماد 1 میلیارد و 480 میلیون و 451 هزار و 709 تومان به ثبت رسیده است.

این نماد دیزلی تنها 6 روز در توقف قرار داشته و 116 روز مورد معامله قرار گرفته است.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۴۷۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا

معامله ۳ میلیون و ۲۸۱ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش ۳۶.۱ هزار میلیارد تومان در هفته گذشته در بورس کالا انجام شد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته‌ای که گذشت 400 شرکت در تالارها و بازار فرعی کالا و محصولشان را عرضه کردند که به معامله 3 میلیون و 281 هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش 36.1 هزار میلیارد تومان منتهی شد. ارزش معاملات 10 شرکت برتر 15.9 هزار میلیارد تومان برآورد شد.

بر این اساس بورس کالای ایران برترین های بورس کالا در هفته منتهی به 7 اردیبهشت را براساس ارزش فروش شرکت ها در بازار فیزیکی اعلام کرد که جزییات رتبه‌بندی جایگاه شرکت‌ها از لحاظ فروش به شرح زیر است:

. ملی صنایع مس ایران (فملی) با ثبت معامله 6 هزار و 400 تن تمس کاتد، مس کم عیار، مس مفتول و سولفور مولیبدن به ارزش 2 هزار و 805 میلیارد تومان در رتبه نخست ایستاد.

. فولاد خوزستان (فخوز) با فروش 138 هزار و 400 تن شمش بلوم، آهن اسفنجی، تختال و آرگون به ارزش 2 هزار و 729 میلیارد تومان، دوم شد.

. فولاد کاوه جنوب کیش (کاوه) با فروش 85 هزار و 500 تن شمش بلوم و ضایعات نرمه آهن اسفنجی به ارزش 2 هزار و 3 میلیارد تومان، سوم شد.

. مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب با ثبت معامله 11 هزار و 850 تن شمش آلومینیوم به ارزش یک هزار و 821 میلیارد تومان در رتبه چهارم ایستاد.

. پالایش نفت اصفهان (شپنا) با فروش 104 هزار تن وکیوم باتوم، لوب کات سبک و گوگرد گرانوله به ارزش یک هزار و 486 میلیارد تومان پنجم شد.

. مجتمع فولاد خراسان (فخاس) با ثبت معامله 55 هزار تن شمش بلوم و میلگرد به ارزش یک هزار و 298 میلیارد تومان، ششم شد.

. معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با فروش 245 هزار تن کنسانتره و گندله سنگ آهن به ارزش یک هزار و 53 میلیارد تومان در رتبه هفتم ایستاد.

. معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) نیز با ثبت معامله 190 هزار تن گندله سنگ آهن به ارزش یک هزار و یک میلیارد تومان هشتم شد.

. پالایش نفت بندرعباس (شبندر) 64 هزار تن وکیوم باتوم، لوب کات سنگین و سلاپس واکس به ارزش 962 میلیارد تومان فروخت نهم شد.

. صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان با فروش 162 هزار تن گندله سنگ آهن و ثبت ارزش 816 میلیارد تومان دهم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو